Parteneri

Article image

Motor Park

MOTORPARK ROMÂNIA este primul circuit de viteză auto-moto din Romania, are o lungime de 4129 metri, latimea intre 11 si 16 metri si o linie dreapta de 950 metri.

Visit page
Article image

Prodconfex SA

Suntem un producator de confectii textile, prezent pe piata de en-gros din 1995. Putem produce: -pilote -perne -lenjerii de pat: Damasc HORECA, bumbac ranforce, bumbac neted, material creponat (dimensiuni stas sau personalizate) -prelate de umbrire.

Visit page
Article image

Gazeta Dâmboviței

Cele mai noi stiri din Targoviste si din judetul Dambovita. Gazeta Dambovitei - stiri care conteaza din Targoviste - Dambovita

Visit page
Article image

Teatrul Tony Bulandra

Teatrul Tony Bulandra este un teatru viu. Își găsește rațiunea de a fi în nevoia de Frumos și în dorința de a-l dărui spectatorilor. Acel Frumos estetic, artistic aflat mai presus de clasificări umane, pe care l-am moștenit încă de la primii europeni.

Visit page
Article image

Doua Surori

Provenim dintr-o zona minunata sprijinita si aparata spre apus de Ceahlau si scaldata la rasarit de apele lacului Bicaz. Acolo totul pare sa fie la superlativ, totul pare facut sa impresioneze: verdele brazilor este mai verde, mugurii mai parfumati si afinele de pe Ocolasul Mare sunt cele mai gustoase.

Visit page
Article image

Monumentalist

Graphic designer /urban explorer #urbanexplorer #abandonedplaces #househunter #oldarchitecture #urbandecay #ruraldecay #mansion #manor #classiccars

Visit page
Article image

Cadouri cu emotii

Trezirea și transmiterea emoțiilor prin cadouri personalizate. Noi nu vindem cadori, noi vă ajutăm să oferiți emoții.

Visit page
Article image

Sinopsis

Sinopsis – este un portal de informație și analiză editat de Asociația de Investigații Media în Balcani – BIRN România, în urma proiectului ”Reporting Security in the Black Sea Area”, susținut financiar de către Black Sea Trust for Regional Cooperation.

Visit page
Article image

Ferma de căpșuni

Producător de căpșuni din Bogata, județul Călărași. Ne dedicăm cultivării căpșunilor pentru a le putea garanta calitatea superioară și savoarea de neuitat.

Visit page
Article image

Virgil the Barber

Hairdressing ridicat la rang de artă! Salon și școală de frizerie. Măgura Vulturului 86, București.

Visit page
Article image

Thanos Protection

“Thanos Protective Operations” its an exclusive provider of Close Protection services in Romania. Highly trained, certified and licensed by the most significant governmental and private security authorities worldwide.

Visit page
Article image

Font Cast Kalor

Turnătorie de fontă cu tradiție, din Slatina, România. Din categoriile noastre de produse: uși de sobă, uși de șeminee, plite de diferite dimensiuni, grătare din fontă, picioare de bănci, accesorii sobe, flanșe, lagăre de fontă, contragreutăți tractoare, piese de schimb pentru mașini agricole etc.

Visit page
Article image

Kaleidoscope Music

Kaleidoscope Music este un proiect cultural ce isi propune sa incurajeze copiii mari si mici sa se descopere prin muzica. Kaleidoscope Music creeaza cadrul necesar pentru ca ”micii” entuziasti sa isi poata impartasi emotiile cu ceilalti, prin muzica.

Visit page
Article image

WeDesign

Suntem o agenție de grafică și producție publicitară din Târgoviște. Cartea noastră de vizită este portofoliul de proiecte pe care îl avem. Investim atenție și experiență în relația cu clienții, pentru că este de datoria noastră să le câștigăm încrederea, odată cu livrarea produselor și a serviciilor pe care le cer.

Visit page
Article image

Master Key Shop

Livrăm de peste 10 ani chei și sisteme de închidere, pentru locuințe, autovehicule și companii (sedii, puncte de lucru, depozite etc.). Clienții noștri sunt persoane fizice și juridice din București și județele limitrofe, care apreciază seriozitatea și profesionalismul serviciilor oferite de firma Master Key Shop SRL. Suntem distribuitori în România ai unor companii cu tradiție, precum ERREBI Italia și colaborăm cu cei mai mari furnizori de profil din China.

Visit page