Proiecte

Prima întâlnire a administratorilor publici din județul Ialomița - 5 ianuarie 2022

Blog Single

Prima întâlnire a administratorilor publici din județul Ialomița - 5 ianuarie 2022

Find us on Facebook

Asociația noastră a fost partener al unui eveniment organizat de Primăria orașului Fierbinți-Târg și Asociația Administratorilor Publici din România - "Prima întâlnire a administratorilor publici din județul Ialomița" - cu scopul de a demara un proces de consultare la nivelul executiv al administrației publice locale, cu privire la proiectele de dezvoltare urbană și economică realizate sau preconizate în acest județ.


Au participat la dezbatere reprezentanți ai mediului administrativ și politic din județul Ialomița, astfel:
● dl. Alexandru Potor, administrator public al județului Ialomița.
● dna. Raluca Dumitrescu, deputat de Ialomița, secretar al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții, membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice.
● dl. Mihai Vasile, administrator public al orașului Urziceni.
● dl. Rareș Sileanu, administrator public al orașului Țăndărei.
● dl. Cristian Neculae, administrator public al orașului Fetești.
● dna. Nicoleta Fotache, administrator public al comunei Ciochina.
Gazde ale evenimentului au fost:
● dl. Marian Florea, președinte al Asociației Administratorilor Publici din România (AAPRO) și administrator public al municipiului Drăgășani, județul Vâlcea.
● dl. Iusein Iuksel, primarul orașului Fierbinți-Târg.
● dl. Iulian Mareș, administrator public al orașului Fierbinți-Târg.
Moderator al dezbaterilor prilejuite de întâlnire a fost dr. Răzvan Munteanu, președinte al Asociației Chamber of Excellence in International Affairs (CEIA).
Evenimentul a fost transmis live de postul regional de televiziune Columna TV și, ulterior, de postul local de televiziune Impuls TV. De asemenea, a fost reflectat la nivel național de platforma media Financial Intelligence și la nivel județean de publicațiile Jurnal de Ialomița și Tribuna Ialomiței.

Postari asemanatoare