Social

Primele calculatoare

Blog Single

Primele calculatoare

Find us on Facebook

Orice proiect de formare a tinerilor necesită instrumentele potrivite de lucru. Astăzi, dăm o veste bună: am primit ca donație două calculatoare și un laptop, iar acestea sunt acum instalate la Centrul de Servicii pentru Protecția Copilului din Urziceni. Urmează să fie puse la punct și să devină, astfel, complet funcționale.


Premisa, însă, e bună, am progresat la modul concret, iar acest lucru se datorează următoarelor persoane: donatorul acestor echipamente - care a dorit să rămână anonim,dar căruia îi mulțumim în primul rând, Gabriel Carbunaru - cel care a mijlocit donația și a cărui intervenție a fost decisivă și dna. Diana Păun, director al Centrului - care ne-a sprijinit prin instalarea echipamentelor într-un spațiu propice învățării.
Tinerii în cauză au nevoie să recupereze mult și să exerseze, întrucât la liceu au avut numai câtre două ore pe săptămână alocate informaticii. În perioada imediat următoare, vor putea lucra offline, iar noi vom instala în memoria calculatoarelor diverse resurse în format electronic. Vom căuta să stabilim parteneriate prin intermediul cărora să poată beneficia de cursuri online și să găsim voluntari care să ne ajute în mod direct. Dar, începutul a fost făcut!
Le mulțumim încă o dată tuturor celor menționați!


Postari asemanatoare