Social

Șase anvelope

Blog Single

Șase anvelope

Find us on Facebook

Un mic proiect, la care au contribuit mulți și de la care sperăm rezultate mari: în luna iunie a.c., asociația noastră a dus la Centrul de Servicii pentru Protecția Copilului din Urziceni setul de șase anvelope pe care îl vedeți în imagine. Ideea a pornit de la necesitatea de a se antrena a uneia dintre fetele aflate în grija centrului, cea care aspiră să devină portar într-o echipă de fotbal, dar ulterior a devenit clar că majoritatea copiilor și tinerilor de acolo ar putea să facă exerciții fizice folosind acest set.


Ceea ce vedeți este o soluție low-cost pentru nevoia unei baze materiale pentru antrenament - cele șase anvelope vor fi fixate cu șuruburi între ele, urmând să fie instalate în curtea centrului și să li se adauge nisip. Alergatul și salturile prin anvelope servesc în special la antrenarea mușchilor fesieri și cei ai gambelor.
La concretizarea ideii, au contribuit următoarele persoane:
- A., aspiranta la rolul de portar și sursa de inspirație a proiectului;
- Iulian Mareș, președintele asociației și "instigatorul" acestui proiect;
- Dorin Colea, managerul MotorPark România, cel care ne-a oferit anvelopele de motocicletă; lui Dorin i se cuvine o mențiune specială, deoarece s-a alăturat eforturilor noastre cu entuziasm, iar acum le-a dăruit copiilor de la centru și o chitară clasică Reghin, în stare impecabilă (fiind a doua donație personală pe care o face);
- Cristian Robe, prieten al nostru, care s-a ocupat, împreună cu Iulian Mareș, de vopsitul anvelopelor;
- Alisa Rujovic, jucător și antrenor de fotbal, susținător de nădejde al asociației noastre, care a asigurat know-how-ul necesar acestui mic proiect.

Le mulțumim mult tuturor și promitem să continuăm proiectele menite să faciliteze accesul copiilor și tinerilor din centru la practicarea sportului!

Postari asemanatoare