Proiecte

O dublă bursă

Blog Single

O dublă bursă

Find us on Facebook

Corina Zaharia este elevă la Liceul Tehnologic din Fierbinți-Târg, iar în vară va susține examenul de bacalaureat. Când am marcat la acest liceul Ziua Internațională a Cititului Împreună - ZICI 2021, s-a făcut remarcată prin potențialul pe care îl are pentru arta dramaturgică, iar pasul următor a fost ca ea să devină cursant cu bursă integrală la Academia de Film, Teatru și Televiziune "Studiourile Buftea".   .


Este prima elevă din cadrul liceului fierbințean care beneficiază de o astfel de bursă și se cuvine să le mulțumim domnilor Vlad Ionescu şi Liviu Cheloiu, cei care i-au facilitat înscrierea la cursurile academiei. Ne bucurăm de faptul că încă un elev al liceului fierbințean a primit confirmarea faptului că un efort suplimentar sau un talent cu care se face remarcat beneficiază de sprijinul necesar valorificării lui, într-un mod calibrat firesc pe pasiunile și preocupările celui sau celei în cauză.
De Mărțisor, Corina a primit încă o veste bună: va beneficia, timp de cinci luni, de o bursă privată în valoare de 200 lei lunar (în total, 1.000 lei), ce îi este oferită, ca susținere și încurajare, de către doamnei Raluca Dumitrescu, deputat ce reprezintă județul Ialomița în Parlamentul României.
Această sponsorizare îi va fi de folos elevei fierbințene, pentru acoperirea cheltuielilor pe care le implică participarea sa la cursurile academiei, în fiecare sâmbătă, până la finalizarea lor, în vară.

Noi considerăm că facem astfel o mică investiție în viitorul ei, indiferent de facultatea pentru care va opta. În imagine, o puteți vedea pe Corina pregătindu-se să intre la cursul de artă teatrală, așa cum face în fiecare zi de sâmbătă. 
Adresăm multe mulțumiri Academiei de Film, Teatru și Televiziune “Studiourile Buftea” pentru deosebita oportunitate oferită Corinei Zaharia. Adresăm la fel de multe mulțumiri doamnei deputat Raluca Dumitrescu pentru faptul că a răspuns cu deplină disponibilitate la propunerea noastră, făcând acest frumos gest de susținere.

Postari asemanatoare