Noutati

Inițiativă pentru dezvoltarea economică a județului Dâmbovița

Blog Single

Inițiativă pentru dezvoltarea economică a județului Dâmbovița

Find us on Facebook

Asociația Balkan Development Support și compania Management Services Bliss colaborează pentru valorificarea oportunităților economice existente în județul Dâmbovița, prin dialog cu autoritățile locale și fonduri internaționale de investiții.


La 22 iunie 2021, Consiliul Judetean Dambovita a găzduit o întâlnire la care au participat Corneliu Stefan, președinte acestei instituții, Isfahan Doekhie, administrator al companiei Management Services BLISS și Iulian Mareș, președintele asociației Balkan Development Support.În acest context, am realizat un inventar preliminar al oportunităților economice existente la nivel de județ și am dezbătut perspectiva ca un fond internațional de investiții, specializat în domeniile agriculturii și industriei alimentare, să realizeze aici un astfel de proiect, cu aport de expertiză din partea unor companii olandeze.

Am apreciat deschiderea cu care președintele C.J. Dâmbovița a întâmpinat propunerile noastre și faptul că am descoperit o preocupare sinceră din partea dânsului pentru dezvoltarea economiei locale. Le mulțumim mult tuturor celor care au contribuit la organizarea acestei prime întâlniri, în special domnului Cristian Stan, Primarul municipiului Târgoviște.
 
Întâlnirea menționată a fost ulterior reflectată în mass media locale:
https://incomod-media.ro/2021/06/22/fond-international-de-investitii-interesat-sa-dezvolte-proiecte-in-dambovita/
https://damboviteanul.com/2021/06/22/investitorii-tatoneaza-autoritatile-dambovitene-incercand-sa-afle-potentialul-judetului/

Postari asemanatoare