Proiecte

MIRO și echipa de robotică a Liceului Tehnologic Fierbinți-Târg

Blog Single

MIRO și echipa de robotică a Liceului Tehnologic Fierbinți-Târg

Find us on Facebook

Am preluat de la Nextlab.tech robotul MIRO și l-am adus la Liceul Tehnologic Fierbinți-Târg, pentru dotarea echipei de robotică ce urmează a fi înființată aici odată cu începerea noului an școlar.


După ansamblare, kitul pe care îl puteți vedea în cutia din stânga, va arăta precum în imaginea din dreapta. Este un prim pas pe care îl facem pentru dotarea echipei de robotică pe care ne străduim, de câteva luni deja, să o înființăm sub coordonarea și cu sprijinul doamnei profesoare Loredana Chivu.
Achiziționarea robotului MIRO a fost posibilă datorită donației făcute de un prieten din București al asociației noastre, care a dorit să rămână anonim și căruia îi mulțumim mult, știind că va vedea anunțul de astăzi.
MIRO se alătură simulatorului de motor V8, existent deja la nivelul liceului și care funcționează într-un mod similar. Ambele kituri vor sta la dispoziția elevilor interesați să învețe procesele specifice roboticii și automatizării, indiferent de profil, în același timp fiind utile și pentru noua clasă cu profil energetic, întrucât ambele au alimentare electrică.
Ne dorim ca proiectul echipei locale de robotică să se concretizeze odată cu începerea noului an școlar, astfel încât elevii liceului fierbințean să se alăture celorlalți din țară care formează echipe de acest fel, mai ales că Ministerul Educației a decis recent includerea roboticii pe lista disciplinelor de olimpiadă.

Postari asemanatoare