Noutati

Proiectul Apollo 50/20 - sponsor Loteria Română

Blog Single

Proiectul Apollo 50/20 - sponsor Loteria Română

Find us on Facebook

La finalul anului 2021, asociația noastră a primit o sponsorizare de 30.000 lei, acordată de Compania Națională Loteria Romana SA, pentru un proiect care se va derula în cursul anului 2022 și va consta în pregătirea unui grup de 50 de tineri, români și străini, în mai multe domenii specifice jurnalismului. Modulele de pregătire vor avea o componentă teoretică, dar mai ales practică și vor fi derulate împreună cu parteneri instituționali și corporate din București și trei județe ale țării, Dâmbovița, Ialomița și Cluj.


Ca descriere preliminară a proiectului, menționăm următoarele:
● va avea atât în echipa sa, cât și printre beneficiari tinere și tineri din orașul Fierbinți-Târg, alături de persoanele care vor fi selectate din România, respectiv din Muntenegru, Albania și Serbia. Așadar, va fi un proiect cu participare internațională, iar limbile de lucru vor fi româna și engleza.
● este primul proiect pe care asociația noastră l-a conceput integral cu echipa proprie și, totodată, cel cu care am obținut cea mai mare finanțare de până acum. Am învățat din proiectele în care ne-am implicat anterior, la invitația altor organizații partenere și am reușit să scriem singuri un proiect, unul care din start are o arie internațională de derulare.
● este și primul proiect prin care asociația noastră va genera în mod direct 2 locuri de muncă în orașul Fierbinți-Târg, în perioada sa de desfășurare. Doi tineri fierbințeni vor face parte din echipa proiectului, cu contractele de muncă aferente. Ei au fost deja selectați și îi vom nominaliza la începutul anului viitor.
Adresăm multe mulțumiri sponsorului, Compania Națională Loteria Română SA, pentru susținerea financiară a proiectului nostru. Promitem că rezultatele vor depăși așteptările.
Vom reveni cu o prezentare detaliată a proiectului, inclusiv cu o conferință de presă dedicată acestuia.

Postari asemanatoare